Skip to main content

Over ons

Onze visie

Bij Calcule is het duidelijk: boekhouding en fiscaliteit zijn meer dan enkel cijfers. De twee vormen samen de fundamentele basis voor een solide onderneming die vooruit kijkt en wil groeien. Kmo’s die lokaal ingebed en gemotiveerd zijn om de toekomst vorm te geven zijn de sterkhouders van onze economie en samenleving. Het is daarom van groot belang dat iedere ondernemer zich kan focussen op zijn of haar zaak, op wat hij of zij graag doet en goed kan.

Om dat mogelijk te maken staat het Calculeteam klaar, als een wegwijzer in de complexe en steeds wijzigende wereld van belastingen, taksen en financiën. Als een ervaren adviseur met een no-nonsense aanpak en als een betrouwbare partner. De diepgaande kennis van fiscaliteit vormt het fundament van de dienstverlening. Calcule biedt iedere ondernemer de zekerheid dat de cijfers kloppen, de boekhouding correct en optimaal is en dat alle fiscale opties beschikbaar zijn. Enkel dan kunnen ondernemingen volop groeien en bloeien en hun volle potentieel benutten. Calcule staat garant voor een kwalitatieve, dynamische aanpak en een hands-on mentaliteit zodat u en uw onderneming vlot vooruit gaan.

Ons team

Calcule, dat is een team van betrouwbare professionals die steeds beschikbaar zijn en u bijstaan in klare taal. We zijn uw strategische partner en vormen een hecht team van 10 calculega’s met een passie voor cijfers, boekhouden en ondernemen. Ons team is een ideale mix van mensen met verschillende specialisaties en bovenal een team dat zich samen, vol enthousiasme, inzet voor u als klant.

Samen heeft het team van Calcule meer dan 150 jaar ervaring in huis. Ervaring die we aanwenden om u bij te staan als een ‘compagnon de route’ in uw ondernemingsavontuur, in uw fiscale gezinsplanning of bij uw lokaal engagement. Wij staan voor u klaar zodat u vooruit kan. Nood aan advies, begeleiding of boekhouding op maat? Contacteer ons dan snel.

It’s fun to charter an accountant and sail the wide accountansea.” – Monty Python

Het Calcule-team

Steven
Steven Boeyden

Gecertificeerd fiscaal accountant

Christophe
Christophe Gunst

Management

Nathalie
Nathalie

Dossierbeheerder

Marena
Marena

Dossierbeheerder

Petra
Petra

Dossierbeheerder

Lies
Lies

Dossierbeheerder - Kandidaat accountant

Karine
Karine

Administratief medewerker

Steffi
Steffi

Dossierbeheerder - Kandidaat accountant

Brecht
Brecht

Dossierbeheerder

Sponsoring

Als onderneming zijn we nauw verbonden met de regio waar we werken en wonen. We hechten bijzonder veel belang aan het welvaren van onze stad, het land en de wereld. We proberen dan ook steeds ons steentje bij te dragen door onze steun aan het socio-culturele leven, verschillende goede doelen en lokale sportverenigingen.

We geven je graag enkele projecten mee die we een warm hart toedragen:

Paulusfeesten

De Paulusfeesten wil inwoners, “aangespoelden”, toeristen, organisaties en verenigingen uit Oostende en ruime omgeving verbinden in een sociaal-artistiek project: een feest voor iedereen.

Een toegankelijk stadsfeest voor jong en oud waar plaats is voor artistieke en creatieve verrassingen, sterk dankzij haar vrijwilligers en met Oostende als thuishaven.

Medios

Medios is een vrijwilligersorganisatie, op pluralistische basis, waar iedereen, van elke mogelijke ideologische of religieuze strekking, zich thuis kan en mag voelen, gericht op het bestrijden van kansarmoede in de Oostendse regio en ver daarbuiten.

Beachbikers

Beachbikers is een Oostendse mountainbikeclub voor recreatieve mountainbikers met zin voor avontuur. De club organiseert verschillende sportevenementen en bestaat ondertussen uit meer dan 60 leden.

Zeescouts De Schorre

Zeescouts zijn een jeugdbeweging in hartje Oostende met een passie voor water. Met de jongste takken ravotten we graag in het bos, de oudste tak geniet ervan om de wind in de zeilen te hebben.

Astropolis

Het ‘Space Science Center’ van Oostende, Astropolis, brengt sterrenkunde en ruimtevaart op een meeslepende manier samen. Gaande van avonden waarop je de sterren kunt bewonderen tot tijdelijke tentoonstellingen en educatieve workshops.

Horizon Educatief

Horizon Educatief organiseert activiteiten voor jongeren rond de veelzijdigheid van de kust: natuur, milieu en erfgoed. De speelse, creatieve en eenvoudige aanpak wordt waargemaakt door beroepskrachten en vrijwillige animatoren die gebeten zijn door de zee.

Ook dit jaar trotse sponsor van:

MetaRelax® Ostend Night Run 2024

Op 21 september is het weer zo ver! De MetaRelax® Ostend Night Run is een sportieve belevingsloop met een afwisselend en bijzonder parcours van 7, 14 of 21 km. Het is een jaarlijks terugkerend evenement in Oostende waarvan de opbrengst naar verschillende goede doelen gaat.

Steense Vrienden vzw

De Steense Vrienden vereniging heeft als doel het culturele en het sociale leven van Stene-Dorp te verbeteren en uit te bouwen aan de hand van verschillende activiteiten.

Het Voorland

In wijkgezondheidscentrum Het Voorland vzw kan men terecht voor eerstelijnszorg van een huisarts, verpleegkundige, maatschappelijk werker en gezondheidspromotor.

Eclair Hockey

Dé hockeyclub aan ’t zèètje! Eclair Hockey Oostende is een familiale vereniging, met focus op competitie en fair play. Ze spelen zowel veldhockey outdoor, als indoorhockey.