Calcule > Sponsoring

Sponsoring

Als onderneming hechten wij belang aan de stad waarin we wonen, het land en de wereld.

We proberen ons steentje bij te dragen aan het socio-culturele leven, sponsoren goede doelen en hebben een groot hart voor de sport.

Onderstaande verenigingen worden door Calcule gesponsord:

Beachbikers VZW is een mountainbike club te Oostende voor de recreatieve mountainbiker. De club bestaat ondertussen uit een 60-tal leden.

Thor Handbalclub is een handbalclub vereniging te Middelkerke bestaande uit dames en heren teams.

Fizoma, een wielerclub te Oostende bestaat uitsluitend uit vrouwen, fietsen zonder mannen, een hele leuke bende wielertoeristen.

Zeeenzucht is het netwerk rond Cultuurcentrum De Grote Post van maatschappelijk verantwoorde ondernemers die cultuurbeleving een warm hart toedragen

Zeescouts zijn een jeugdbeweging in hartje Oostende met een passie voor water. Met de jongste takken ravotten we graag in het bos, de oudste tak geniet ervan om de wind in de zeilen te hebben.

Theater aan zee is een festival in het Leopoldpark in Oostende

Paulusfeesten is een stadsfeest voor jong en oud. Het programma biedt voor elk wat wils: een brede waaier aan muziek, straatanimatie, workshops, kunst en kinderprogrammatie.

Calcule ondersteunt ook enkele sociale doelen

Medios is een echte zelfstandige, vrijwilligersorganisatie, op pluralistische basis, zodat elke ideologische of religieuze strekking er zich thuis voelt.
Kom op tegen Kanker is de tweejaarlijkse solidariteitscampagne van de Vlaamse Liga tegen Kanker. De campagne wil het publiek sensibiliseren voor de situatie van de patiënt en zijn omgeving. En ze wil geld bij elkaar brengen om concrete projecten te realiseren

Zonta International is een internationale serviceorganisatie. De organisatie brengt fondsen samen. De fondsen worden gebruikt voor projecten die bij voorkeur het statuut van de vrouw bevorderen.